Be Quick met kleine nederlaag van veld in Hierden

Foto: Be Quick '28

Be Quick heeft zaterdag niet voor een verrassing kunnen zorgen. Na een matige eerste helft en een wat betere tweede ging het met 2-1 ten onder in Hierden.

Jacco Bruggeman meldde zich op het laatste moment af. Daardoor kreeg de technische staf onder leiding van Martijn van Uffelen nog een onverwachte tegenvaller te slikken. Hierden, nog in de race voor het kampioenschap, zette Be Quick vanaf het begin onder druk. Bij de eerste, de beste uitbraak kreeg Be Quick een vrije trap net buiten het zestien meter gebied. In de zesde minuut was het Roy van der Stouwe die de bal in het doel krulde (0-1).

Na deze onverwachte voorsprong ging de wedstrijd vooral in de richting van het Be Quick doel. Daarbij kreeg de thuisploeg de nodige kansen. Er waren schoten en vrije trappen van Brian Klaassen en Mark Bottenheft. Dominique Denzel kreeg, ongehinderd, de nodige kopkansen. De tegentreffer kon dan ook niet uitblijven. Doelman Knol redde nog op een inzet in de 23e minuut, maar in de rebound was het Denzel die de bal binnen werkte. De thuisploeg ging vervolgens gewoon door en zag dat Be Quick, maar af en toe op de andere helft kwam. De verdiende voorsprong kwam er in de 42e minuut toen Denzel de bal binnen kopte (2-1).

Na de pauze liet de wedstrijd een ander beeld zien. Thymo Oorburg was de eerste wissel bij Be Quick direct na de pauze. Meer wissels volgden, ook omdat Robin van Zomeren een tik kreeg en moest afhaken. De thuisploeg bleef het gevaarlijkst, maar achterin was het geen open huis meer bij Be Quick. Maar echte kansen, om in de slotfase nog een gelijkmaker op de borden te krijgen, kreeg Be Quick niet meer.

Wie de stand bekijkt, weet dat er voor Be Quick hele belangrijke wedstrijden aankomen. Volgende week moet er thuis gewonnen worden van Hatto-Heim. 

Door: Gerco Grevers

Foto 1
Be Quick met kleine nederlaag van veld in Hierden - Foto: Be Quick '28
Foto: Be Quick '28

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)