Jassen voor coaches van WVF

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging WVF zaterdag overhandigde Paul van Vilsteren de eerste coachjas voor de begeleiders van de 40 jeugdteams van WVF uit Westenholte.



Paul van Vilsteren is met meer dan 25 jaar één van de oudste sponsoren van de vereniging. Onder het motto de jeugd heeft de toekomst stelde Van Vilsteren de jassen beschikbaar. WVF-voorzitter Jan Brandsema waardeerde de steun van de sponsor. ‘Daarbij komt, dat het in de komende maanden nog koud genoeg kan worden. Een welkome gift dus, temeer omdat Van Vilsteren zelf een warme band heeft met onze jeugd.’ Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden ook prijzen uitgereikt aan WVF’ers die een bijzondere prestatie hadden geleverd of als vrijwilliger flink van zich hadden doen spreken.

B1 scoorde in het kalenderjaar 2006 de meeste doelpunten en kreeg daarom de topscoorder elftalprijs. Namens zijn team nam aanvoerder Arno Leenhouts de bijbehorende plaquette in ontvangst. Brandsema overhandigde aan Berrie van der Kamp een verrassingsprijs, vanwege zijn inspanningen om alle spelende leden van de vereniging van KNVB-pasjes te voorzien. Bert van der Beek kreeg de aanmoedigingsprijs 2006 voor zijn inzet voor de vereniging. Ben van Haaster, vormgever van het clubblad en al jarenlang jeugdleider, ontving de ambassadeursprijs. Hij was er zeer mee in zijn nopjes. In zijn speech wees hij op het belang van vrijwilligers en vroeg hij de aanwezigen in de zeer gevulde kantine om actie. ‘Vraag niet wat WVF voor jou kan doen, maar wat jij voor WVF kunt doen.’

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)