Anthony Fontana verlengt contract bij PEC Zwolle

Foto van auteur

Anthony Fontana tekent voor twee seizoenen bij in Zwolle.
Foto: PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft het aflopende contract van Anthony Fontana (23) verlengd. De Amerikaanse middenvelder kwam begin maart transfervrij over van het Italiaanse Ascoli. Hij trad vervolgens negen maal in het veld voor PEC. Fontana tekent voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn: “Na zijn stage hebben we Anthony twee maanden terug kunnen vastleggen. Hij heeft in de voorbije periode een goede indruk gemaakt op de technische staf. Het was voor Anthony zeker niet makkelijk om midden in het seizoen aan te sluiten bij onze selectie, maar hij heeft zich uitstekend staande gehouden. Komende zomer kan hij vanaf dag één van de voorbereiding meedoen en zichzelf laten zien.”

Anthony Fontana: “Het doet me goed dat ik mij de afgelopen weken heb kunnen laten zien aan de trainersstaf. Zij hebben het vertrouwen in mij uitgesproken en daar is dit contract een resultaat van. Nu moet ik het nieuwe seizoen laten zien dat ik er klaar voor ben om mij in de basis te werken.”

Foto 1
Anthony Fontana tekent voor twee seizoenen bij in Zwolle. - Foto: PEC Zwolle
Anthony Fontana tekent voor twee seizoenen bij in Zwolle.
Foto: PEC Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)