Zwolse Mannenzangavond brengt 1250 euro op voor goede doel

Foto van auteur

Afgelopen week overhandigden de organisatoren de opbrengst van de Mannenzangavond aan stichting Kadera.
Foto: Zwolse Mannnenzangavond

De tweede editie van de Mannenzangavond in de Plantagekerk heeft 1250 euro opgeleverd voor de mannenopvang van stichting Kadera in Zwolle. Kadera vangt slachtoffers van huiselijk geweld op en zet zich in om huiselijk geweld te voorkomen.

De Mannenzangavond werd vrijdag 21 april gehouden in de Plantagekerk. Onder leiding van dirigent Martin van Heerde, organist Harm Hoeve en trompettist Maurice van Dijk zongen zo’n tweehonderd mannen uit Zwolle en omstreken geestelijke liederen. Tijdens de avond werd er een collecte gehouden voor Kadera. 

Afgelopen week overhandigden organisatoren Otto Kleingeld en Hans Sandink de cheque aan twee cliënten en een hulpverlener van Kadera. De mannenopvang van de stichting wil er graag enkele fietsen van aanschaffen. Op die manier wordt de bewegingsruimte van hun cliënten weer wat groter. In 2019 is het geld besteed aan het inhuren van een acteur bij een weerbaarheidstraining.

De derde editie van de Zwolse Mannenzangavond staat inmiddels al op de agenda. De avond wordt gehouden op zaterdag 20 april 2024 in de Plantagekerk. Van Heerde en Hoeve hebben hun medewerking al toegezegd. Een video van de tweede Mannenzangavond is te bekijken op de website van de Reformatorische Omroep.

Foto 1
Afgelopen week overhandigden de organisatoren de opbrengst van de Mannenzangavond aan stichting Kadera. - Foto: Zwolse Mannnenzangavond
Afgelopen week overhandigden de organisatoren de opbrengst van de Mannenzangavond aan stichting Kadera.
Foto: Zwolse Mannnenzangavond

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)