Wim en Annie Sleiderink uit Westenholte vieren diamanten huwelijk

Foto van auteur

Wim en Annie Sleiderink waren woensdag 60 jaar getrouwd.
Foto: Peter Denekamp

Wim (85) en Annie Sleiderink (85) waren woensdag zestig jaar getrouwd. Wethouder Dorrit de Jong ging vrijdag bij het echtpaar op bezoek om hen persoonlijk te feliciteren.

Wim Sleiderink en Annie Hampsink zijn beiden geboren in Losser. Op Tweede Kerstdag 1955 kwamen ze elkaar tegen op een dansavond in De Lutte. Op 24 mei 1963 stapte het stel in het huwelijksbootje in Losser. Het jonge echtpaar verhuisde naar Zutphen omdat Wim er een baan kreeg als tuinbouwvoorlichter.

 In 1967 verhuisden Wim en Annie naar Zwolle. Wim ging aan de slag bij de Tuinbouwschool, de voorganger van het huidige Zone College. Wim begon er als leraar en eindigde zijn werkzame leven als directeur van de school. Het echtpaar heeft twee dochters, een zoon en vijf kleinkinderen. Eind juli hopen ze hun eerste achterkleinkind te verwelkomen.

Wim en Annie hebben altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Wim is nog steeds begeleider van Fiets en Geniet. Annie werkt nog als vrijwilliger bij de thuisadministratie van WIJZ Welzijn. Het echtpaar houdt van fietsen, samen leggen ze wekelijks zo’n 100 kilometer af.

Foto's 3
Wim en Annie Sleiderink waren woensdag 60 jaar getrouwd. - Foto: Peter Denekamp
Wim en Annie Sleiderink waren woensdag 60 jaar getrouwd.
Foto: Peter Denekamp
Wethouder Dorrit de Jong ging vrijdag bij het echtpaar op bezoek om hen te feliciteren. - Foto: Peter Denekamp
Wethouder Dorrit de Jong ging vrijdag bij het echtpaar op bezoek om hen te feliciteren.
Foto: Peter Denekamp
Wim en Annie Sleiderink uit Westenholte vieren diamanten huwelijk - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp