Holy Shit: documentaire over broodje poep in de Stadkamer

Foto: Peter Denekamp

Wat kun je eigenlijk met poep en plas van mensen? Die vraag staat centraal in de documentaire Holy Shit, donderdag te zien in Stadkamer Zwolle. De documentaire onderzoekt hoe je van poep een broodje maakt. Daarvoor gaan ze langs bij vooraanstaande biologen, ecologen en politici.

Een avond om niet snel te vergeten, met een verrassend gesprek na afloop met een van de makers en onder het genot van een echt broodje poep vanuit de Broodje Poep foodtruck.

Poop for thought
Van taboes tot wet- en regelgeving. Alle aspecten van dit complexe maar fascinerende onderwerp komen aan bod en geven genoeg ‘poop for thought’. De documentaire is gemaakt door Yanna Hoek die van huis uit criminologe is en Fides Lapidaire, social designer, initiatiefneemster van Broodje Poep en presentatrice van de documentaire.

Onder het motto ‘poep is goud waard’ trekken zij langs festivals en evenementen om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de waarde die wij dagelijks creëren en wegspoelen.

Broodje poep proeven
De inloop op 15 juni is vanaf 19.00 uur en het begint om 19.30 uur. Na het voorwoord van de makers bekijk je gezamenlijk de documentaire en volgt er een nagesprek. Na 21.00 uur is er ruimte om met elkaar na te praten, een drankje te drinken en natuurlijk een broodje poep te proeven!

Een gratis ticket reserveren kan op stadkamer.nl/agenda. Holy Shit is onderdeel van Stadkamer Smaakt Naar Meer!

Foto 1
Holy Shit: documentaire over broodje poep in de Stadkamer - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)