Gratis inspiratiesessie meubelmaken bij Cibap Next 

Foto van auteur

Cibap Next verzorgt een inspiratiesessie voor de training basis meubelmaken.
Foto: Cibap

Cibap Next verzorgt op maandag 3 juli een inspiratiesessie voor de training basis meubelmaken. Volgens de creatieve vakschool is het de overweging waard om je te om- of bijscholen tot meubelmaker. De vraag naar handgemaakte meubels stijgt.

Steeds meer mensen waarderen de schoonheid en duurzaamheid van op maat gemaakte meubelstukken, waardoor de vraag naar vakmensen stijgt. Daarnaast biedt het vak creatieve vrijheid. Je hebt de mogelijkheid om unieke ontwerpen te creëren die passen bij de stijl en smaak van je klanten. Van het selecteren van de beste houtsoorten tot het kiezen van de juiste afwerking.

Je kunt jouw persoonlijke stempel drukken op elk meubelstuk dat je maakt. Bovendien wordt vakmanschap, duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit steeds meer gewaardeerd in een wereld van massaproductie en wegwerpartikelen. Als meubelmaker kun je bijdragen aan een duurzamere samenleving door meubels te maken die lang meegaan en generaties lang kunnen worden doorgegeven.

De inspiratiesessie basistraining meubelmaken vindt plaats op maandag 3 juli van 19.00 tot 20.30 uur bij Cibap Next aan de Nijverheidstraat 11 in Zwolle. Kosteloos aanmelden kan via de website van Cibap Next.

Foto 1
Cibap Next verzorgt een inspiratiesessie voor de training basis meubelmaken. - Foto: Cibap
Cibap Next verzorgt een inspiratiesessie voor de training basis meubelmaken.
Foto: Cibap