Overtollig materieel waterschap te koop op online veiling

Overtollig materieel
Foto: WDODelta

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) heeft vrijdag alweer de derde online veiling van overtollig materieel geopend. Diverse machines en materialen die niet meer in gebruik zijn, worden aangeboden.

“Het waterschap is efficiënter en effectiever bezig met het gebruik van materialen en machines,” laat technisch specialist Bertwin Post van WDODelta weten. “Voorheen kochten we wat we nodig hadden, tegenwoordig gaan we daar veel duurzamer en bewuster mee om. Voor het verkopen van de door ons verzamelde materialen en machines, hebben we voor een online veiling gekozen. Met het veilen van het overtollig materieel willen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven bereiken die onze goederen een tweede leven geven.”

Honderden kavels worden op de online veiling aangeboden, waaronder enkele smalspoortractoren, twee kranen, een maaiboot, diverse werktuigen en allerlei soorten gereedschap.

De online veiling sluit op woensdag 5 juli.  Op veel kavels kan al worden geboden vanaf 10 euro, meldt het waterschap. Donderdag 29 juni is er van 9.00 tot 14.00 uur een kijkdag op de Ossebroeken 6 in Beilen, die voor iedereen vrij toegankelijk is.

Foto 1
Overtollig materieel - Foto: WDODelta
Overtollig materieel
Foto: WDODelta

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)