Landstede Vakantieschool Zwolle geeft lessen in zomervakantie

Foto van auteur

Landstede MBO, vestiging Rechterland
Foto: Peter Denekamp

Aan het eind van de zomervakantie vindt weer een Landstede Vakantieschool in Zwolle plaats. Het extra onderwijs is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen.
 
De Vakantieschool Zwolle vindt plaats aan het Rechterland, van maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus en maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus. De leerlingen krijgen in de ochtend van 9.00 tot maximaal 13.00 uur in kleine groepjes ondersteuning van diverse docenten in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Eventueel zijn extra lessen in andere vakken bespreekbaar. Dit is wel afhankelijk van de aantallen en de beschikbaarheid van docenten.

Voor leerlingen en studenten van Landstede is de Vakantieschool gratis. Wie op een andere school in het voorgezet onderwijs of mbo zit, maar toch graag gebruik wil maken van de Vakantieschool, is van harte welkom, maar betaalt 50 euro per dag.  Aanmelden kan via de website van de Vakantieschool. Dat kan tot en met vrijdag 14 juli. 

Foto 1
Landstede MBO, vestiging Rechterland  - Foto: Peter Denekamp
Landstede MBO, vestiging Rechterland
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)