Eerste team SV Zalk heeft zin in het nieuwe voetbalseizoen

Ook dit jaar speelt Zalk weer tegen de tuinders van Holtenbroek (HTC).
Foto: Hans Smit

Het eerste team van SV Zalk start zaterdag 5 augustus met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van trainer Simon Brummel gaat de selectie van 22 man beginnen aan een nieuw avontuur. De voetbalvereniging komt uit in de vijfde klasse C en zal de strijd moeten aangaan met drie Zwolse clubs.

In het nieuwe seizoen komt Zalk bekende gezichten tegen. Zo staan er twee derby’s op het programma tegen v.v. Kampen en Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek. Daarnaast speelt SV Zalk een paar klassiekers uit de spelonken van het vaderlandse voetbal tegen Wijthmen en Windesheim. Ook dit jaar zijn de tuinders van Holtenbroek van de partij.

Tevens zullen de voetballers uit Zalk het hooggebergte van Overijssel moeten beklimmen, om daar in het dal Lemele te bezoeken. Verder zal er gereisd moeten worden richting de Duitse grens voor een duel tegen SVV ’56 uit Sibculo.

Er staan een paar nieuwe opponenten op de rol. Zo mag Zalk het avontuur opzoeken in Marle en Koninklijke UD uit Deventer proberen een koekje van eigen deeg te geven. Een trip naar het hart van Overijssel staat ook op het programma, Zalk gaat dan op bezoek bij Sportlust uit Vroomshoop en Mariënheem.

Om de mannen van SV Zalk scherp aan de competitie te laten beginnen, spelen ze een aantal oefenwedstrijden.  Er wordt dan gespeeld tegen Noord Veluwe Boys, SEH, Berkum 2, Emst en Alexandria uit Apeldoorn.

Foto 1
Ook dit jaar speelt Zalk weer tegen de tuinders van Holtenbroek (HTC). - Foto: Hans Smit
Ook dit jaar speelt Zalk weer tegen de tuinders van Holtenbroek (HTC).
Foto: Hans Smit

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)