MS Fonds haalt 13 mille op in Zwolle

Het MS Fonds haalde in de collecteweek ruim 13.000 euro op in Zwolle.
Foto: Nationaal MS Fonds

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is in Zwolle een bedrag van 13.123,52 euro opgehaald. De opbrengst van de collecte is van groot belang voor iedereen met multiple sclerose (MS) in Nederland. Hiermee financiert het fonds wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan van en de oplossing voor MS. De oorzaak van de ziekte is nog steeds niet bekend en er is tot op heden geen genezing mogelijk.

“Het is een geweldige prestatie en een heel mooi resultaat,” zeggen de Zwolse collectecoördinatoren Marleen Postma, Agnes Wielink en Marieke Veld. Samen met het Nationaal MS Fonds zijn ze blij met dit bedrag en bedanken de gulle stadsgenoten. 

Ook zijn ze blij met alle vrijwilligers die afgelopen maand met collectebussen langs de deuren zijn gegaan. “Volgend jaar collecteren we van 27 mei tot en met 1 juni,” weet Agnes Wielink. “We zijn dan ook weer op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met collecteren.” 

Aanmelden als vrijwilliger kan op de website van het Nationaal MS Fonds. Wie dit jaar de collectant heeft gemist, kan terecht op de donatiepagina van het goede doel.

Foto 1
Het MS Fonds haalde in de collecteweek ruim 13.000 euro op in Zwolle. - Foto: Nationaal MS Fonds
Het MS Fonds haalde in de collecteweek ruim 13.000 euro op in Zwolle.
Foto: Nationaal MS Fonds

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)