De Bres debuteert met kunstzinnige kaartenactie

Foto van auteur

Een verjaardag vraagt om een kaartje, maar ook een verhuizing, geboorte of…  Voor mooie, tijdloze kaarten kunt u nu ook bij inloophuis De Bres* terecht; u steunt met uw aankoop bovendien een symphatiek Zwols goed doel!

 

Eén van de kaarten: “Laat je niet afleiden”

Elke Bres-kaart appelleert aan een bepaalde emotie; een onderliggende boodschap, die dieper gaat dan het plaatje zelf en ook een link heeft met ‘de Bres’. De kaarten nodigen daarom uit tot een nadere bestudering. Bijzonder praktisch is ook dat de kaarten het hele jaar door te versturen zijn, de ontwerpen op A5 (!) formaat, zijn tijdloos te noemen. Niet alleen het ontwerp is gesponsord maar ook de drukkosten; op de achterzijde van de kaarten staan daarom de logo’s van sponsors.  

Met de verkoop van de kaarten wil De Bres onder meer extra naamsbekendheid creëren; om die reden vindt u op de achterzijde naast de sponsor-logo’s ook een toepasselijke regel tekst over ‘de Bres’. De opbrengst van de kaartenactie wordt aangewend voor onder meer de koffie en thee die in De Bres geschonken wordt en nieuwe Bres-projecten.

Bestellen kan via de Bres-website, hier ziet u ook een afbeelding van alle kaarten, www.debreszwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)