Pianist Jan Vayne uit Zwolle treedt op tijdens groots Hanzeconcert

Jan Vayne
Foto: Albertine Brinkman

De bekende pianist Jan Vayne uit Zwolle treedt op tijdens een groots Hanzeconcert. Het concert wordt op zaterdag 23 september gehouden in de Grote Kerk in Hasselt. De voorverkoop van kaarten is inmiddels van start gegaan.

Jan Vayne staat bekend om zijn virtuoze improvisaties en zijn talent om uiteenlopende muziekgenres met elkaar te verweven. Naast Jan Vayne laten ook Harm Hoeve en andere musici van zich horen. Zo treden violist Adriaan Stoet uit Zwolle, Bente van der Berg (The Voice Kids), zangeres Ellen Vos en het Christelijk Mannenkoor Stereo op.

Burgemeester Peter Snijders van Zwolle zit samen met commissaris van de Koning Andries Heidema op de tribune. Ook de burgemeesters van Hasselt en Kampen zullen acte de présence geven.

Het concert begint zaterdag 23 september om 20.00 uur. De Grote Kerk is te vinden op de Markt in Hasselt. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop. Als er op de avond zelf nog kaarten beschikbaar zijn dan gaan deze voor 15 euro over de toonbank. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Kaarten zijn de bestellen door een e-mail te sturen naar ajabrinkman@gmail.com.

Foto 1
Jan Vayne - Foto: Albertine Brinkman
Jan Vayne
Foto: Albertine Brinkman

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)