Nog eenmaal Zaterdagnachtkoorts in Zwolle: Erik de Zwart draait zijn plaatjes om 50 jaar Hedon te vieren

Erik de Zwart
Foto: Redactie 1Zwolle

Dj Hans Stroeve staat op zaterdag 2 september nog eenmaal met het iconische concept Zaterdagnachtkoorts in Hedon. Alle voorgaande edities, tussen 2008 en 2016, waren uitverkocht. De Zwolse dj neemt Erik de Zwart mee. Hij zal een speciale set draaien om vijftig jaar Hedon te vieren. De voorverkoop van toegangskaarten is gestart.

Zaterdagnachtkoorts staat bekend als een iconisch feestje in het Zwolse nachtleven. In het verleden waren er edities met bekende namen als Jeroen van Inkel, Ferry Maat en Gerard Ekdom. “Altijd volle bak en veel sfeer,” aldus Stroeve. “Het mooie aan dit feestje is dat het net als koorts alle kanten op kan gaan. Ik draai muziek vanuit mijn periode bij danscafé De Dokter tot aan disco.” Erik de Zwart draait een set met muziek uit de historie van vijftig jaar Hedon en heeft daar bijpassende videoclips bij gevonden. 

In de foyer kan gedanst worden op de retrohits van Vintage Vinyl. Hij neemt zijn verzameling van drieduizend platen mee. Bezoekers mogen door zijn platenbakken snuffel om verzoeknummers aan te vragen. Zaterdagnachtkoorts begint zaterdag 2 september om 22.00 uur in Hedon. De zaal gaat een uur eerder open. Toegangskaarten kosten 19,50 euro. De voorverkoop is gestart via de website van Hedon en Plato in Zwolle.

Foto 1
Erik de Zwart - Foto: Redactie 1Zwolle
Erik de Zwart
Foto: Redactie 1Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)