Roots, Reli & Rage dit jaar regiobreed

Foto van auteur

Zwolle – Op 25, 26 en 27 september staat de IJsseldelta geheel in het teken van het festival Roots, Reli & Rage. De derde editie van dit festival wordt niet alleen in Kampen en Zwolle georganiseerd, maar dit jaar staan er ook diverse activiteiten gepland in Hasselt. 

Trendwatcher Adjiedj Bakas verzorgt in samenwerking met Boekhandel Waanders op vrijdag 25 september in Zwolle de opening van het festival. Bakas staat bekend als een boeiende, prikkelende en humoristische visionair die kennis koppelt aan entertainment en daarmee een inspirerende opening zal verzorgen. Op zaterdag staat in Hasselt het programma van Uutsprèken centraal. Muziektheater waarin de streektaal de hoofdmoot vormt. En voor de zangliefhebbers, die altijd al een keer samen hebben willen zingen met Marco Bakker, biedt het festival Roots, Reli & Rage deze unieke mogelijkheid: op zaterdag bij het zingen ´onder de Koornmarkt´ in Kampen en op zondag bij het ‘zingen onder de Peperbus’ in Zwolle.

Roots Reli & Rage
Mis het niet en kom op 25,26 en 27 september naar het festival Roots, Reli & Rage in de IJsseldelta.
Kijk voor meer informatie op: www.rootsrelirage.nl. Want uiteraard zijn er meerdere activiteiten dit weekend, zoals bijvoorbeeld  een cultuurrijk ontmoetingsdiner in de wijk Assendorp in Zwollen een Michaëlsnacht in de Grote Kerk in Zwolle .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)