Werkzaamheden aan de Stenen Pijp-brug

Foto van auteur

De gemeente Zwolle voert van maandag 13 tot donderdag 16 november asfalteringswerkzaamheden uit op verschillende locaties in de stad. De activiteiten worden ook in de avond- en nachturen gedaan. De werkzaamheden veroorzaken stremming voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. De planning is onder voorbehoud van onverwachte weer- en werkomstandigheden.

Op de Stenen Pijp-brug vinden op maandag 13 november overdag freeswerkzaamheden plaats. Aansluitend hierop wordt de brug voorzien van een afdichtinglaag. Dinsdag 14 november vinden er in de avond en nacht asfalteringswerkzaamheden plaats. De Stenen Pijp-brug, gelegen tussen de Diezerpoortenplas en de Burgemeester Drijbersingel, is op woensdagochtend 15 november vanaf 06.00 uur weer toegankelijk voor het verkeer.

Nieuwe Veerallee
Aan de Nieuwe Veerallee vinden in de avond- en nachturen van maandag 13 november tot donderdagochtend 16 november werkzaamheden plaats. Het betreft hier het gedeelte tussen de IJsselallee en de Rieteweg. Overdag blijft de rijbaan toegankelijk voor het verkeer. In de avond- en nachturen van maandag 13 november op dinsdag 14 november vinden er freeswerkzaamheden plaats. In de avond- en nachturen van woensdag 15 november op donderdag 16 november vinden de asfalteringswerkzaamheden plaats. Vanaf donderdagochtend 16 november is de Nieuwe Veerallee weer normaal toegankelijk voor het verkeer.

IJsselallee
Aan de IJsselalle vinden in de avond- en nachturen van donderdag 16 november op vrijdag 17 november werkzaamheden plaats. Het betreft hier het gedeelte tussen de kruising Ittersumallee en de tunnel IJsselallee met de rijrichting naar de A28. Het verkeer wordt omgeleid via de Ceintuurbaan. De andere rijbaan en de kruising blijven toegankelijk voor het verkeer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)