Open Huis Landstede

Foto van auteur

Zwolle – Op donderdag 20 augustus en op de donderdag erna, organiseert Landstede onder andere in Zwolle een open huis; het Landstede Open. Jongeren en volwassenen kunnen dan terecht voor informatie over volwassenen opleidingen en cursussen (Training, Opleiding & Advies) en mbo opleidingen voor jongeren en volwassenen.

Het open huis is vooral bedoeld voor volwassen die op zoek zijn naar een mbo-opleiding of een leuke cursus én voor de jongeren die nog geen keus hebben gemaakt voor het komende schooljaar. Zeer geschikt dus voor ouders/verzorgers én hun zoon of dochter. Op de beide dagen is informatie te verkrijgen over het volledige aanbod van Landstede.

Ouders die met hun zoon of dochter meegaan kunnen zich bijvoorbeeld laten informeren over de mogelijkheden op het gebied van coaching, begeleiding, openbaar vervoer, (studie) financiering, het Bureau voor Zorg, Advies en Begeleiding en andere voorzieningen. Studenten bij Landstede krijgen ruim de gelegenheid zich te oriënteren, er is altijd de mogelijkheid van opleiding te veranderen, de studenten worden intensief gecoacht en er is soms een combinatie van verschillende opleidingen mogelijk.  Er zijn studenten aanwezig om over hun ervaringen te vertellen. In gespreksruimtes kun je informatie uitwisselen. Bezoekers worden zoals gewoonlijk verwelkomd met een kopje koffie of thee en een glaasje fris.  

Landstede Open:

Donderdag 20 augustus
18.30-20.30 uuur         
Rechterland 1
Zwolle                

Kijk voor de juiste adressen op www.landstede.nl

Voor informatie kunt u contact opnemen met Landstede Infoshop 0800-0245666

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)