Complete metamorfose Landstede Hairstyling

Foto van auteur

Landstede Hairstyling, gevestigd aan de Assendorperstraat in Zwolle, heeft in de afgelopen maand een gedaantewisseling ondergaan. Op dit moment worden in het laatste deel van de bouwfase, de contouren zichtbaar en op dinsdag 23 januari gaan de deuren van de nieuwe kapsalon open. De feestelijke officiële opening zal enkele weken later plaatsvinden.

 

Met de verbouwing wordt tegelijkertijd het oppervlak van de salon aanzienlijk vergroot en ook de capaciteit in werkplekken. Die vergroting heeft onder meer te maken met de groei van de opleiding en de betere service die er aan de klanten geboden wordt. De kapsalon is sinds 1992 gevestigd aan de Assendorperstraat 57-59 en heeft sinds die tijd een keer eerder een verbouwing ondergaan. Inmiddels werken er vier instructeurs in de kapsalon die de studenten begeleiden bij het opdoen van hun praktijkervaring in het kappersvak.

Update

Landstede Hairstyling is een echte kapsalon met echte klanten, waar studenten van de dagopleiding Haarverzorging hun praktijklessen volgen. Verschil met de reguliere kapsalons is dat klanten door studenten geknipt worden en daardoor vaak iets meer tijd kwijt zijn. Hoofdreden van de verbouwing is dat men, net als andere kapsalons, met de tijd mee wil gaan. Hiervoor is er zo nu en dan een update nodig. Na de verbouwing voldoen zowel de buitenkant als het  interieur weer aan de nieuwste eisen en trends.  

Landschap Mooi & Mode

De opleidingen Haarverzorging bij Landstede zijn sinds kort onderdeel van een zogenaamd Landschap.

Landstede heeft onlangs dertien van die Landschappen geïntroduceerd. Binnen, in dit geval het Landschap Mooi & Mode kunnen studenten zich beter dan voorheen oriënteren op hun interessegebieden met als achterliggende gedachte dat hun talenten nog beter tot uiting komen.

Ondernemend

Landstede Hairstyling is onderdeel van Landstede Ondernemend. In zogenaamde Projectteams, bij samenwerkingspartners en bij shops zoals Landstede Hairstyling, kunnen mbo-studenten op een leuke manier belangrijke praktijkervaring opdoen.

Wie meer wil weten over werken in de Landstede shops kan kijken op www.landstede.nl/ondernemend, het gratis nummer bellen: 0800-0245666 of langskomen in de Landstede Infoshop, Grote Kerkplein 15 in Zwolle. 

Landstede Hairstyling is te bereiken op tel. 088- 850 8760.