Kittens zoeken nieuwe baasjes: Zwols Dierenasiel maakt het leuk en makkelijk met Kittenhalfuurtje

Ter illustratie
Foto: Zwols Dierenasiel

De kittens die in het Zwols Dierenasiel zitten zijn op zoek naar nieuwe baasjes. Het asiel organiseert daarom dinsdag opnieuw een Kittenhalfuurtje. Maandag zet het Zwols Dierenasiel de kittens online op haar website. Mensen die een kitten willen adopteren kunnen dan een afspraak maken voor het Kittenhalfuurtje.

Het asiel heeft besloten om met tijdsblokken van een half uur te werken, zodat iedereen rustig kennis kan maken met de kittens. Ook mensen die eerder een kitten wilden adopteren, maar niet werden uitgenodigd kunnen zich aanmelden. “Het wil niet zeggen dat iemand ongeschikt is voor een kitten,” laat het Zwols Dierenasiel weten. “Vaak zijn er zoveel geschikte baasjes voor een kitten dat we een keuze moeten maken.”

Tijdens het Kittenhalfuurtje zijn de dierverzorgers van het asiel aanwezig om alles te vertellen over de jonge dieren. De aanwezige kittens verschijnen maandagavond op de website van het asiel. Een kitten online reserveren is niet mogelijk. Wel kan er gebeld worden met het asiel via  038 – 460 17 84 om een Kittenhalfuurtje te reserveren. 

Dinsdag zijn de receptionisten van het asiel aanwezig om de gechipte kittens op naam te zetten van de nieuwe baasjes. Alle administratieve zaken worden meteen afgehandeld. De geadopteerde kitten kan direct mee naar huis genomen worden. Het asiel adviseert de baasjes in spe dan ook om ervoor te zorgen dat ze alles in huis hebben voor hun nieuwe huisgenoot. Het asiel verkoopt bij de receptie voer, kattenbakkorrels en reismandjes.

Het Kittenhalfuur wordt dinsdag 7 november gehouden van 16.00 tot 19.30 uur. Meer informatie over het adopteren van een kitten is te vinden op de website van het Zwols Dierenasiel.

Foto 1
Ter illustratie - Foto: Zwols Dierenasiel
Ter illustratie
Foto: Zwols Dierenasiel

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)