Tweedehands kinderkledingbeurs Stadshagen

Foto van auteur

Zwolle – Op zaterdag 19 september vindt in het Cultuurhuis van Stadshagen een tweedehands kinderkledingbeurs plaats van 10.00-12.00 uur. Voor deze beurs is de organisatie op zoek naar gebruikte kinderkleding die beschikbaar kan worden gesteld voor verkoop tijdens deze beurs.

Van elk verkocht kledingstuk gaat er 50% naar degene die het heeft ingebracht en het resterende bedrag komt ten goede aan de culturele programmering van het Cultuurhuis Stadshagen. Tot en met vrijdag 18 september is er een envelop af te halen bij de informatiebalie van het Cultuurhuis, met daarin een registratieformulier, kledingstickers en de benodigde instructies hoe de kleding in te brengen voor de beurs. De kinderkleding zelf kan worden ingebracht op vrijdagavond 18 september tussen 19.00-20.30 uur in het Cultuurhuis voorzien van registratieformulier en kledingstickers.

Om de verkoopprijs te bepalen is een richtprijzenlijst bijgevoegd, waarbij de aanbieder zelf kan bepalen welke verkoopprijs hij of zij wil hanteren. De gemiddelde verkoopprijzen zullen liggen tussen de 1 en 6 euro, afhankelijk van de maat en het soort kledingstuk. Alle maten mogen ingebracht worden. De voorkeur gaat echter uit naar kleding vanaf maat 86, aangezien uit eerdere ervaring is gebleken dat daar de grootste belangtelling voor is. Voor meer informatie kunt u mailen naar tweedehandskinderkleding@hotmail.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)