Zwolse studenten sporten op De Pelikaan

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdag 28 augustus kunnen de eerstejaars studenten van de GRASweek deelnemen aan diverse sportieve clinics op sportpark De Pelikaan in Zwolle. De samenwerkende sportverenigingen HTC, Oranje Zwart, ZMHC en ZTC De Pelikaan hebben gezamenlijk een sportief aanbod neergelegd voor de nieuwe studenten in Zwolle. Zij verzorgen clinics waardoor de studenten kunnen kennis maken met de volgende sporten: voetbal, tennis, hockey, korfbal en uiteraard beachvolleybal op de nieuwe beachsportaccomodatie.

Namens De Pelikaan-verenigingen is manager Diederik Meijntjes verheugd met de samenwerking: ‘Zwolle profileert zich meer en meer als studentenstad. Wij willen deze studenten graag de mogelijkheid bieden van ons vernieuwend sportaanbod gebruik te maken.’ Hierbij doelt Meijntjes met name op de nieuwe beachsportaccomodatie. De organisatie van de GRASweek ziet het als haar taak de nieuwe Zwolse studenten kennis te laten maken met de stad. Een unieke sportlocatie zoals De Pelikaan past perfect in het programma.

De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars hbo- en wo-studenten in Zwolle. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar vindt de vijfde editie van de GRASweek plaats van 25 tot en met 29 augustus. De organisatie wordt gedragen door bijna tweehonderd vrijwilligers.

Inschrijven voor de GRASweek kan via www.grasweek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)