Kerstconcert in de Dominicanenkerk

Harmonieorkest de Bazuin
Foto: De Bazuin Zwolle

Zaterdag 16 december geeft Harmonieorkest de Bazuin in samenwerking met vocalgroup Vivid een kerstconcert in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat. Op deze sfeervolle locatie speelt het orkest muziek en worden kerstliederen gezongen waarbij iedereen mag meedoen.

Het publiek kan een uitnodigend programma verwachten met onder meer ‘Dream in the Silent Night’, ‘Sunrise at Angel’s Gate’ en de bekende muziek uit de film Home Alone. Vivid zingt daarnaast eigentijdse en tijdloze kerstnummers zoals ‘Let It Snow’ en ‘Mary Did You Know’ en treedt ook samen met het orkest op. Het wordt een avond met een mix aan klassiekers en moderne klanken.

Harmonieorkest de Bazuin bestaat uit een projectorkest en een concertorkest, die door het jaar heen regelmatig optreden in Zwolle en omgeving. Het concertorkest telt zo’n vijftig leden en staat onder leiding van dirigent Römanö Mediati. In hun concerten gaat het orkest regelmatig samenwerkingen aan met regionale partners. Ze voelen zich verbonden met de stad Zwolle. Zo speelde het orkest afgelopen oktober naast beschermengel Michaël op het dak van het Academiehuis.

Vivid is een Zwolse vocal group met passie voor popmuziek. De energieke close harmony groep bestaat uit dertien zangers onder leiding van dirigent Ruben Smits. Vivid maakte in 2021 – 2022 een eigen voorstelling genaamd ‘The Things That Made Us’ en bracht tijdens de coronaperiode een livestream uit.

Het concert vindt plaats op zaterdag 16 december van 19.30 uur tot 21.30 uur. De deuren van de Dominicanenkerk gaan om 19.00 uur open. Toegangskaarten kosten 15 euro per stuk, kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro. De tickets zijn online verkrijgbaar.

Foto 1
Harmonieorkest de Bazuin  - Foto: De Bazuin Zwolle
Harmonieorkest de Bazuin
Foto: De Bazuin Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)