Nieuwe datum voor bekerduel Berkum – Deto

|   Laatste wijziging

Archieffoto
Foto: Hans Smit

Berkum moet het in de volgende ronde van de strijd om de Districtsbeker Oost opnemen tegen Deto. Dat werd woensdag duidelijk tijdens de loting.

Bij de loting zaten vandaag nog 32 clubs in de bak, daarvan is Berkum de enige Zwolse club. Berkum en Deto komen beide uit in de vierde divisie B. In de competitie ontlopen de ploegen elkaar weinig. Berkum staat momenteel op de tiende plek, de ploeg uit Vriezenveen op de twaalfde.

In oktober wonnen de Zwollenaren op eigen terrein met 2-0 van Deto. Een gelopen race is het zeker niet. De Twentenaren gelden in het Berkumse als een echte angstgegner.

“Gisteren maakte de KNVB bekend dat de ‘titanenstrijd’ gespeeld zou worden op zaterdag 17 februari,” meldt Theo Kölker, woordvoerder van VV Berkum, donderdagochtend. “Op die datum staat er echter een gewone competitieronde op het programma. Berkum speelt dan uit tegen Longa ’30.”

De bekerwedstrijd tegen Deto is daarom verzet naar dinsdag 13 februari. Het duel wordt op sportpark De Vegtlust gespeeld en begint om 20.00 uur.

Foto 1
Archieffoto - Foto: Hans Smit
Archieffoto
Foto: Hans Smit

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)