Dronken weggebruikers krijgen rijverbod

Foto van auteur

Op zondagochtend rond 03.30 uur is op het Van Nahuysplein is een 21-jarige snorfietsbestuurder uit Zwolle aangehouden. De man bleek onder invloed van alcohol de snorfiets te besturen. Hij blies 460 ug/l bij de ademanalysetest. Hij heeft een rijverbod gekregen van zes uren en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

 

Om 04.30 uur is op de Melkmarkt een 39-jarige snorfietsbestuurder uit Zwolle aangehouden. De man blies 880 ug/l bij de ademanalysetest. De man heeft een rijverbod gekregen van elf uren. En tegen hem is proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed.

Op zaterdag zijn er bij een verkeerscontrole, die gehouden is op onder andere de Middelweg, de Dobbe, de Bachlaan en in Assendorp, 26 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn onder andere uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel (drie keer), het fout parkeren (negen keer) en het fietsen zonder licht (tien keer).

Op zondagochtend tegen de klok van 04.00 uur is op de Hanekamp een 26-jarige autobestuurder uit Genemuiden staande gehouden. De man blies bij de ademanalyse 460 ug/l en kreeg een rijverbod van vier uren. Ook tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)