Extra voorstellingen door succes Linea Rekta’s Voorbij de Heuvel

Voorbij de Heuvel
Foto: Charlie Feld

Na een premièreweekend vol lovende reacties en uitverkochte zalen, kondigt Linea Rekta een extra voorstellingsweekend aan voor Voorbij de Heuvel. Het enthousiasme en de betrokkenheid van het publiek hebben de theaterfirma doen besluiten om nog meer mensen de kans te geven de voorstelling mee te maken.

Voorbij de Heuvel, geïnspireerd op de klassieker Waterschapsheuvel van Richard Adams, weet het publiek te betoveren en te ontroeren. Een bezoeker deelde haar ervaring: “We werden meegenomen in de reis en de avonturen van de konijnen. Mooi om te zien dat het originele verhaal gevolgd werd. De emotie werd goed overgebracht. De acteurs passen goed bij de personages. De aanvulling met live muziek maakte de voorstelling compleet.”

Naast het extra voorstellingsweekend op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari, waar Linea Rekta inspeelt op de grote vraag naar kaarten, zijn er ook nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op 19, 20 en 21 januari. De voorstellingen vinden plaats in de Industriële fabriekshal aan de Grote Voort 8 in Zwolle.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Linea Rekta. De Zwolse theaterfirma werkt met een Pay What You Can systeem, waarbij men achteraf zelf het bedrag bepaalt op basis van draagkracht. “Iedereen is welkom ongeacht hun budget,” aldus Linea Rekta.

Foto 1
Voorbij de Heuvel - Foto: Charlie Feld
Voorbij de Heuvel
Foto: Charlie Feld

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)