Recordaantal Landsteders in touw voor LEGO WORLD

Zwolle – Met de herfstvakantie voor de deur is het tijd voor de negende editie van LEGO WORLD: het grootse spektakel waar jaarlijks tienduizenden bezoekers op af komen. Donderdag 22 oktober vindt de aftrap plaats. Zes opeenvolgende dagen kan jong en oud genieten van de LEGO sensatie in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement waar een voorbereiding van maanden aan ten grondslag ligt. Een intensieve taak. Een recordaantal van ruim 700 Landstede studenten helpt mee om LEGO WORLD neer te zetten.

Al sinds de eerste editie helpen studenten van Landstede mee aan het evenement. ‘We zijn destijds met de inzet van slechts tientallen studenten begonnen’ vertelt Tiny Logtenberg, programmamager namens Landstede. ‘Het aantal studenten neemt elk jaar toe. Dit jaar hebben we een recordaantal van 700 studenten dat zich inzet voor LEGO WORLD’, aldus een enthousiaste Tiny. Deelname aan LEGO WORLD is voor de studenten praktijkervaring opdoen in een inspirerende leeromgeving. Tiny: ‘Studenten hebben hier volop de mogelijkheid om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk’.  

Gedurende het zesdaagse evenement helpen er elke dag studenten mee om LEGO WORLD tot een groot feest te maken. Je komt de studenten overal tegen, zowel voor als achter de schermen. Landstede studenten van allerlei opleidingen zijn actief tijdens het evenement: bijvoorbeeld in de rol van gastheer of –vrouw, op het activiteitenplein van de Landmacht, als ondersteuning bij het karten of bij de LegoZoo. Gedurende de voorbereiding, het evenement en de afbouw zetten studenten zich voor de volle 100% in. ‘Studenten willen graag meehelpen. Ze zijn erg betrokken. Vooral hun enthousiasme zorgt ervoor dat ze zich volledig inzetten’, aldus een tevreden Tiny Logtenberg.

IJsselhallen Zwolle (onderdeel van Libéma), is één van de partners van Landstede. Landstede heeft verschillende partners in de regio. Vanuit de visie om naast het creëren van opleidingsmogelijkheden van studenten en deelnemers, de uitwisseling van kennis en ervaringen tussen medewerkers van de beide organisaties te stimuleren zijn deze verschillende partnerschappen tot stand gekomen. Sinds het aangaan van het partnerschap met de IJsselhallen zijn er tal van evenementen georganiseerd waarin studenten van Landstede een grote rol hebben gespeeld. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)