Ruim 30.000 euro bij elkaar gegolfd voor Ronald McDonald Huis Zwolle

Het bestuur en management van Ronald McDonald Huis Zwolle met de cheque.
Foto: Rick ten Caat

Tijdens een speciaal culinair golftoernooi is donderdag meer dan 30.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Huis Zwolle. De opbrengst helpt ouders dicht bij hun opgenomen kinderen in het Isala Ziekenhuis te verblijven. Naast het bedrag wat op de cheque stond, kwam ook nog een extra bijdrage binnen.

Het Ronald McDonald Huis organiseert dit toernooi eens per twee jaar, waarbij veel bedrijven uit de regio meedoen. Het toernooi staat in het teken van netwerken en heeft een culinaire insteek. Toprestaurants uit Zwolle stonden op het golfterrein met een eigen minirestaurant. Hier konden de gasten tussen het golfen door genieten van gerechten met bijpassende wijnen.

Dit jaar was er wederom veel animo. In totaal waren er meer dan honderd mensen in touw bij golfclub Zwolle om geld in te zamelen voor het goede doel. “We zijn iedereen die heeft meegewerkt aan dit toernooi enorm dankbaar, zoveel enthousiasme, zoveel saamhorigheid. Het is echt zo bijzonder,” zegt Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle. “Dankzij deze opbrengst kunnen we echt een verschil maken voor gezinnen die het hard nodig hebben.”

Foto 1
Het bestuur en management van Ronald McDonald Huis Zwolle met de cheque. - Foto: Rick ten Caat
Het bestuur en management van Ronald McDonald Huis Zwolle met de cheque.
Foto: Rick ten Caat

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)