Grote wietopslag in Hattemerbroek opgerold, drie Zwollenaren opgepakt

De in beslag genomen drugs in Hattemerbroek.
Foto: Politie Basisteam Veluwe-Noord

Drie Zwollenaren zijn woensdag door de politie op heterdaad betrapt in een wietopslag aan de Duurzaamheidstraat in Hattemerbroek. Ruim 70 kilo wiet en hasj werden in beslag genomen. Ook trof de politie 14.000 joints aan. De totale waarde van de drugs is naar schatting 230.000 euro.

De politie in de regio Noord- en Oost-Gelderland was deze week druk met acties om ondermijnende criminaliteit te bestrijden. Ze trokken daarbij op met gemeenten, de Nederlandse Arbeidsinspectie, Douane, UWV, NVWA en Marechaussee. “Door een anonieme tip kwamen we uit bij een bedrijf aan de Duurzaamheidstraat,” meldt Sven Strijbosch, woordvoerder van de politie Oost-Nederland. Bij de doorzoeking werd de grote wietopslag ontdekt.

Ze betrapten een vrouw van 50 jaar, een man van 66 jaar en een 45-jarige man op heterdaad. Alle drie de verdachten zijn afkomstig uit Zwolle. Het trio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zwolle. Ze zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld maar blijven verdachten.

Foto 1
De in beslag genomen drugs in Hattemerbroek. - Foto: Politie Basisteam Veluwe-Noord
De in beslag genomen drugs in Hattemerbroek.
Foto: Politie Basisteam Veluwe-Noord

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)