Typhoon vervangt Diggy Dex op hoofdpodium tijdens Full Color Festival in Kampen

Typhoon
Foto: Peter Denekamp

Diggy Dex verschijnt komend weekend niet op het hoofdpodium in het Kamper Stadspark tijdens het Full Color Festival. Door persoonlijke omstandigheden heeft de rapper zijn optreden afgezegd. Treur niet om hem, hij heeft een goede waarnemer gevonden. Zwolse rapper Typhoon neemt volgende week zaterdag de honneurs waar om een feestje te bouwen in Kampen.

Volgende week vrijdag klinkt om 18.30 uur het startschot van de kleurrijke Full Color Run door het stadspark. De deelnemers rennen dan een rondje van ongeveer twee kilometer door het park terwijl ze poeder in alle kleuren van de regenboog over zich heen gegooid krijgen.

Aansluitend begint het tweedaagse festival met veel artiesten op het podium, straattheater en een cultuurmarkt. Op de eerste dag van het festival speelt Nederland tegen Frankrijk. De organisatie plaatst daarom een groot tv-scherm op het festivalterrein.

Dit jaar staan onder meer de Sallandse rockband Bökkers en Nederpop Allstars met Loïs Lane, Henk Westbroek en Erik Mesie op het podium in het Stadspark. Het feest wordt compleet gemaakt met de comeback van de in de jaren negentig razend populaire happy hardcore. Het optreden van Typhoon begint zaterdagavond om 21.15 uur op het hoofdpodium in het Stadspark.

Het festival is beide dagen gratis toegankelijk.

Foto 1
Typhoon - Foto: Peter Denekamp
Typhoon
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)