Recordopbrengst bij Zwolse Haringparty, Intermezzo ontvangt 84.100 euro

|   Laatste wijziging

De uitreiking van de cheque tijdens de Zwolse Haringparty.
Foto: Zwolse Haringparty

Het werd woensdagavond even stil in de feesttent op hole 10 van Golfclub Zwolle toen voorzitter Frank Brilman van de Zwolse Haringparty bekendmaakte hoeveel de aanwezige gasten bijeen hadden gebracht voor het goede doel. Een recordbedrag van 84.100 euro voor Intermezzo Zwolle, een centrum voor leven met en na kanker. Tijdens de avond genoten de ruim zevenhonderd bezoekers van de sfeervolle entourage op de Zwolse Golfclub, het mooie weer en een verrassingsoptreden van De Koorbazen.

Zoals ieder jaar vond er ook dit jaar tijdens de Zwolse Haringparty weer een loterij en een veiling plaats. Veilingmeester Dick Timmerman bracht vijftien items onder de hamer. Hierop werd door de aanwezige gasten flink geboden. Hoogtepunt van de avond was de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe. Dat leverde 24.000 euro op.

Een ander veilingitem dat veel opbracht, was een compleet verzorgd bezoek aan een wedstrijd van F.C. Liverpool, dat voor 11.000 euro wegging. Een kunstwerk van Ronald A. Westerhuis was goed voor 8000 euro. Het aanbod om een dagdeel mee te lopen met Peter Snijders, de burgemeester van Zwolle, werd geveild voor 4000 euro.

Foto 1
De uitreiking van de cheque tijdens de Zwolse Haringparty. - Foto: Zwolse Haringparty
De uitreiking van de cheque tijdens de Zwolse Haringparty.
Foto: Zwolse Haringparty

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)