Duitse studenten exposeren kunst op Windesheim

Foto van auteur

Zwolle – Studenten van de Fachbereich Kunst van de Universiteit van Osnabrück tonen hun werk in een expositie op Windesheim. De tentoonstelling is te zien van 11 tot en met 27 november bij de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, begane grond gebouw G en in gebouw E op de vierde verdieping.

De tentoonstelling bestaat uit een verzameling vrije grafiek in diepdruk, hoogdruk, vlakdruk en doordruk: van etsen en houtsnedes in kleur tot lithografie en zeefdruk. Door het gebruik van verschillende technieken, kleurgebruik en thematiek is het werk heel divers. De Universteit van Osnabrück en de opleiding DBKV van Windesheim werken al enige tijd samen. In 2007 deden studenten van beide opleidingen mee aan het succesvolle Kunstnoabershop project. Een reizende tentoonstelling met werken waarin de contrasten en verschillen van de buurlanden elkaar ontmoetten. Regelmatig vinden er uitwisselingen plaats van docenten en studenten. In 2008 hebben twintig studenten van DBKV hun beeldend werk tentoongesteld in de expositie ‘Bildungen’ in het ‘fachgebiet  Kunst’ van de universiteit in Osnabrück.

Openingstijden tentoonstellingDe tentoonstelling is te zien tijdens de openingstijden van Windesheim: maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)