Komende week meerdere wegafsluitingen in avond en nacht vanwege wegwerkzaamheden

Archieffoto
Foto: Peter Denekamp

Aankomende week wordt er in de avond en nacht op verschillende plekken verouderd asfalt vervangen. Het verkeer moet rekening houden met hinder en extra reistijd.

Stadshagen
Van maandag tot en met donderdag wordt er tussen 19.00 en 6.00 uur gewerkt aan de Werkerlaan tussen de Koperslagerstraat en het winkelcentrum. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Stadshagenallee, Hasselterweg en Belvédèrelaan. Het winkelcentrum blijft bereikbaar via de Belvédèrelaan. Voor fietsers is de omleidingsroute met borden aangegeven.

Van maandag tot en met woensdag wordt er tussen 19.00 en 6.00 uur gewerkt aan de rotonde in de Havezathenallee bij station Stadshagen. Verkeer wordt omgeleid via de Stadshagenallee en de Hasselterweg. Fietsers kunnen de omleidingsborden ter plekke volgen.

Diezerpoort
Dinsdag en woensdag wordt er tussen 19.00 en 6.00 uur gewerkt aan de Vechtstraat tussen de Rhijnvis Feithlaan en de Thomas a Kempisstraat. Verkeer wordt omgeleid via de Ceintuurbaan. Voor fietsers is de omleidingsroute met borden aangegeven.

Zwolle-Zuid
Donderdag en vrijdag wordt er tussen 19.00 en 6.00 uur gewerkt aan de Patriottenlaan. Tijdens de werkzaamheden zijn de parkeerplaatsen en toeritten niet bereikbaar. Verkeer wordt omgeleid via de Oldeneelallee, Hollewandsweg, IJsselcentraleweg en de Ministerlaan. Fietsers kunnen de omleidingsborden ter plekke volgen.

Hessenpoort
Van woensdag tot en met vrijdag wordt er tussen 19.00 en 6.00 gewerkt aan de Mindenstraat tussen de Nieuwleusenerdijk en de Bentheimstraat. Verkeer wordt omgeleid via de Nieuwleusenerdijk, Steinfurtstraat en de Bentheimstraat.

Foto 1
Archieffoto - Foto: Peter Denekamp
Archieffoto
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)