Ksenia Marasanova treedt op in Zwolse Synagoge

Ksenia Marasanova
Foto: Ksenia Marasanova

Ksenia Marasanova speelt zondag haar voorstelling ‘Arum dem Fayer’ in de Zwolse synagoge. Het is haar persoonlijkste muziektheateroptreden ooit.

Ksenia is geboren in de miljoenenstad Kharkiv, in Oekraïne, toen onderdeel van de Sovjet-Unie. Haar Joodse moeder was componist, haar vader een Russische intellectueel. Als ze 17 jaar is, vlucht de familie naar Israël. Ksenia reist een andere droom achterna en die bracht haar in Nederland.

Zondag is het de Europese Dag van het Joodse Erfgoed. Die staat dit jaar in het teken van de levensverhalen. “De combinatie met de voorstelling van Ksenia is dan ook perfect,” zegt Ingrid Petiet van de Zwolse synagoge. Ze hoopt op veel bezoekers. “Mensen moeten zich vooraf aanmelden,” voegt ze eraan toe. “Helaas is dat op dit moment nodig.”

De anderhalf uur durende voorstelling van Ksenia Marasanova begint zondag 15 september om 15.00 uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de Joodse synagoge.

Foto 1
Ksenia Marasanova - Foto: Ksenia Marasanova
Ksenia Marasanova
Foto: Ksenia Marasanova

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)