Ontdek alle ‘geheimen’ van de wijnwereld

Zwolle – Het aanbod op de wijnmarkt is tegenwoordig overweldigend. Om meer inzicht te krijgen in de ingewikkelde wijnwereld organiseert Ailko Faber een kennismakingsavond. Deze avond is een initiatief van de Associatie van Wijndocenten en zal plaatsvinden op donderdag 18 februari om 19.00 uur in restaurant Equipe Stadionplein 21, 8025 CP Zwolle.

‘Proef’ is het thema tijdens deze kennismaking. Hierbij gaat het om een ‘voorproefje’ van de wijncursussen en het daadwerkelijk proeven van wijnen. Tijdens deze avond komen er verschillende onderwerpen aan bod. Te denken valt aan de diversiteit van de wijnwereld, smaakverschillen van de wijnen, kwaliteitsverschillen tussen de wijnen en het leren beschrijven van uw smaak. Ailko Faber, docent aan de horecaopleiding bij Landstede, SVH Meestergastheer en zeer ervaren wijndocent, zal professionele adviezen verstrekken.

De deelnamekosten zijn €35,- per persoon. Opgave voor deelname kan uitsluitend via: jprent@landstede.nl. Meer informatie is te vinden op www.wijndocenten.nl of je kunt contact opnemen met Ailko Faber (06-24668491 of 088-8508156, tussen 8.30 en 17.00 uur).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)