Finale Nederpopprijs op Van Eigen Bodem

Zwolle – De vier locaties voor de semi-finales van de Nederpopprijs Van Eigen Bodem zijn bekend. Tijdens deze semi-finales zullen Nederlandstalige bands uit Nederland en België strijden voor een plaats in de finale. De uiteindelijke winnaar gaat ervandoor met o.a een geldprijs van 1500 euro en een stuk bandbegeleiding door Fer  Abrahams. Inschrijving is nog mogelijk tot 1 maart 2010!

De locaties in Nederland zijn Atak in Enschede en het Havenkwartier in Deventer op respectievelijk vrijdag 23 april en zaterdag 24 april. In België vinden de semi-finales plaats op vrijdag 21 mei en zaterdag 22 mei in de muziekcafé’s Charlatan en Trefpunt, beide in Gent. Tijdens de semi-finales treden er elke avond 5 bands op. Halverwege maart zullen deze acts bekend worden gemaakt.

Integratie Nederpopprijs en Festival Van Eigen Bodem.

Dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van het festival en de Nederpopprijs zal de finale van de Nederpopprijs geheel plaatsvinden op het festival Van Eigen Bodem te Zwolle. Op zaterdag 3 juli zullen de bands op het hoofdpodium van het festival hun talenten kunnen vertonen bij een groot publiek. Dezelfde dag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en voor meer informatie rondom de Nederpopprijs zie www.nederpopprijs.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)