Extra voorlichtingsavond topsportersopleiding

Zwolle – Vanwege de succesvol verlopen eerste voorlichtingsavond in februari houdt het Centre for Sports & Education (CSE) op dinsdag 16 maart aanstaande een extra voorlichtingsavond voor talentvolle sporters met ambitie om de top te bereiken.

Naast de huidige sporten basketbal, volleybal, voetbal, tennis en golf, zal er ook aandacht zijn voor vrouwenvoetbal, hippische sport, hockey en acrogym. Deze sporten worden vanaf volgend schooljaar ook aangeboden. Tijdens de voorlichting gaan trainers en leercoaches in op het sporttechnische, sportondersteunende en het onderwijsprogramma van het CSE. De voorlichtingsavond is van 19.00 – 21.00 uur in het CSE aan de Ossenkamp 5, 8024 AG, te Zwolle.

Het CSE is uniek in Nederland. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen worden talenten van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Zo wordt onder andere intensief samengewerkt met FC Zwolle, Landstede Basketbal, Landstede Volleybal en de volleybalbond Nevobo. Momenteel volgen ruim 100 talenten hier hun opleiding in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs.

Tijdens de voorlichtingsavond is voor iedere sport een lokaal gereserveerd. Hier vertellen huidige leerlingen over hun ervaringen en vertellen de technisch verantwoordelijken over het sportspecifieke deel. Bezoekers krijgen dus uitgebreide informatie over bijvoorbeeld trainingstijden, opbouw van de training, samenstelling van de staf, samenwerking met de bond/vereniging, de samenwerking tussen trainers/coaches en onderwijs en bijvoorbeeld de selectiedagen. Meer informatie over het CSE is te vinden op http://www.cse-zwolle.nl/.

Overzicht selectiemomenten

De komende tijd vinden voor (bijna) alle sporten die volgend schooljaar op het Centre for Sports & Education worden aangeboden selectiemomenten plaats. Hieronder het overzicht:

 

Dinsdag 16 maart

Selectie Hockey

Tijd: 16.00 – 17.30 uur

Locatie: ZMHC, Haersterveerweg 2B, 8034 PK  Zwolle

 

Zondag 21 maart

Selectie Basketbal

Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Locatie: ZBC-hal, Ossenkamp 5, 8024 AG Zwolle

 

Woensdag 31 maart

Selectie Vrouwenvoetbal

Tijd: 15.00 – 17.30 uur

Locatie: Be Quick’28, Stadionplein 25, 8025 CP Zwolle

 

Zaterdag 3 april

Selectie Acrogym

Tijd: 17.30 – 21.00 uur

Locatie: ZBC-hal, Ossenkamp 5, 8024 AG Zwolle

 

Zondag 25 april

Selectie Volleybal

Tijd: 09.30 – 14.00 uur

Locatie: ZBC-hal, Ossenkamp 5, 8024 AG Zwolle

 

Vragen of aanmelden?

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor één van de selectiedagen, mail dit dan naar: info@cse-zwolle.nl of neem contact op via 088- 850 87 36.

Voor de sporten Golf en Tennis kun je je individueel aanmelden bij het CSE.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)