Canadese scholieren te gast op Greijdanus

Zwolle – Jaarlijks organiseert het Greijdanus uitwisselingen met scholen in Canada en Zuid Afrika. Van 11 maart tot 3 april 2010 zijn 28 Canadese leerlingen te gast in Zwolle. De leerlingen logeren bij gastgezinnen en volgen speciale lessen op het Greijdanus. Ook staan er dagexcursies op het programma om kennis te maken met Nederland.

foto20bezoek20leerlingen20canda20-20mrt20201020-20klein.jpg

Gedurende de drie weken dat de Canadese leerlingen in Nederland verblijven krijgen ze speciaal op hen toegesneden onderwijs op het Greijdanus. Nederlands, geschiedenis, sport en praktijklessen bij het VMBO. Ook worden de leerlingen uitgedaagd om op een ludieke manier kennis te maken met Nederland, met niet-officiële vakken zoals ‘fietsen’ en ‘Culture Clash’.

De vijf dagtochten die gepland zijn worden op ook school met de leerlingen voorbereid. Zo is er een fietstweedaagse naar Drenthe, staat een dag in het teken van de Gouden Eeuw en mag een bezoek aan Amsterdam, waaronder het Anne Frank Huis, natuurlijk niet ontbreken. Via de website greijdanus.nl kunnen de ervaringen van de Canadese gasten worden gevolgd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)