Toppers bij elkaar in Schouwburg Odeon

Zwolle – Talentontwikkeling is het belangrijkste doel van Landstede. Jaarlijks volgen zo’n 12.000 studenten een mbo-opleiding bij Landstede. Uitgangspunt daarbij is dat elke mbo-student talenten heeft.

 

landstede_toppers.jpg
Vlnr: Tom Korevaar uit Harderwijk,  Eline Dijk uit Ommen en Romy Herms uit Raalte
Foto: Eva Posthuma

 

Tijdens de opleiding wordt er aan gewerkt om die talenten maximaal naar boven te halen. Om dit aan de buitenwereld te laten zien, organiseerde Landstede voor het tweede achtereenvolgende jaar de Landstede Topper, een studentenjaarprijs met een grote finale in theater Odeon. De avond werd gepresenteerd door TMF VJ Sascha Visser. Gisteravond was de grote zaal van Odeon gevuld met ouders, studiegenoten, docenten en bedrijfsleven. Studenten van alle niveaus en vanuit verschillende opleidingen in Raalte, Harderwijk en Zwolle lieten in een avondvullend programma zien wat ze kunnen.

Uit twaalf genomineerde studenten werden winnaars gekozen in de categorieën Sport, Ondernemend en Identiteit. Dat gebeurde aan de hand van de publieksstemmen op www.landstedetopper.nl (3000 stemmers!) en het oordeel van een prominentenjury. In de categorie Sport won Tom Korevaar uit Harderwijk, in de categorie Identiteit won Eline Dijk uit Ommen en in de categorie Ondernemend won Romy Herms uit Raalte.

Uitgangspunt was dat er bij deze jaarprijs geen verliezers zijn. Daarom werden alle genomineerde studenten in het zonnetje gezet. Dit gebeurde met een optredens voor en door mbo-studenten en met optredens van Muppetstuff en Rico, de Jolly Jumpers en freestyler Joshua Agteres die zijn voetbalkunsten vertoonde onder begeleiding van violiste Lotje Euser.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)