Hedon komt met passe-partout voor maand mei

Zwolle – Poppodium Hedon komt met een pas waarmee bezoekers in de maand mei naar alle eigen producties van het Zwolse podium toe kunnen. De ‘Ontdek Mei’ passe-partout is verkrijgbaar voor slechts twintig euro en daarvoor kunnen bezoekers naar maar liefst zeven concertavonden en twee danceparties. De pas is in beperkte oplage verkrijgbaar en vanaf vandaag te bestellen.

Het poppodium hoopt dat met de Ontdek Mei pas bezoekers van Hedon ook eens naar een optreden of feest gaan waar anders misschien niet zo snel een kaartje voor gekocht zal worden. Hedon programmeert voor een breed publiek en is er van overtuigd dat er voor elk wat wils op het programma staat. Met de pas biedt Hedon een leuke en voordelige manier om kennis te maken met nieuwe muziek.

De pas is geldig bij het dubbelconcert van Mintzkov en Tom Pintens (01-05), bij de shows van Gert Vlok Nel (14-05), Hayseed Dixie (15-05) enNikki (28-05). Tijdens de finale van De Doorbraak (21-05) en bij het Volkoren Festival met optredens van o.a. Anderson en ME (30-05). Daarnaast kan je er mee naar binnen tijdens breakcoreparty Stamppasta met o.a. Mark N (08-05) en het dubstep feest Blizzurd (29-05)

Een pas bestellen kan via www.hedon-zwolle.nl en is vanaf volgende week tevens te koop bij Plato en VVV te Zwolle. Als gezegd er is slechts een beperkt aantal passe-partouts te koop en op = op.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)