Beursvloer Zwolle bootst effectenbeurs na

Foto van auteur

Op woensdag 21 februari wordt in het Zwolse Stadhuis een heuse ouderwetse effectenbeurs nagebootst met aan de ene kant Zwolse ondernemers als aanbieders en Zwolse maatschappelijke organisaties aan de andere kant als vragers.

Na de gong is het de bedoeling dat er in anderhalf uur zoveel mogelijk deals / matches tot stand komen. Wat wordt er nu precies verhandeld op Beursvloer Zwolle? Welnu, het kan gaan om allerlei zaken van computers tot organisatieadvies, van een compleet aangelegde tuin tot 40 klussers en van advertentieruimte tot opslagruimte. Zowel de vragers als de aanbieders moeten zich van tevoren via een website aanmelden en ontmoeten elkaar pas op 21 februari, alwaar er naar hartelust en met gesloten beurzen onderhandeld kan worden om tot een concrete ‘match’ en samenwerking te komen.

De doelstelling van Beursvloer Zwolle is om in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen contacten en samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te bevorderen. Beursvloer Zwolle wordt gefinancierd door de Provincie Overijssel en de gemeente Zwolle, uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Zwolle en ondersteund door SportService Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)