Christmas Gospel Gala

Foto van auteur

In navolging op het uitverkochte Sonrise Gospel Gala vindt op 9 december in de WRZV-hal een spetterend Christmas Gospel Gala plaats. Christmas Gospel Gala is hét kerst evenement voor 2006 met medewerking van Nederlands grootste gospel artiesten als Ralph van Manen en de blackgospel groep Inside Out.

Het koor Inside Out bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen ze een toonaangevend en ambitieus black gospel koor. Onder leiding van Talitha Nawijn en de 7 koppige band zullen ze de avond openen met een spectaculair en swingend optreden. Ralph van Manen start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit. Met diverse hits in binnen- en buitenland (2 platina en 1 gouden plaat in de VS) en inmiddels meer dan 10 albums op zijn naam is Ralph uitgegroeid tot een bekende singer/songwriter.

Na zijn laatste verzamelalbum ‘’More than a Song’’ en zijn kerstalbum ‘’Heart of Christmas’’ , is inmiddels Ralph’s gloednieuwe ( Engelstalige cd ‘’Never say Never’’ uitgebracht. Samen met zijn eigen band betreedt hij op 9 december het Revival Gospel Podium.

Voor dit kerst Gala zijn 1300 kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn? Reserveer je kaarten dan nu via www.revivalconcerts.nl en maak automatisch kans op een verblijf voor 10 dagen op de Christelijke camping Letni Den. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het concert. Verkooppunten kaartverkoop: Goedhardboeken in Zwolle, Evang. boekwinkel Oldebroek, De Rank in Kampen, Bruna v.d. Pol in Elburg en de Evang. boekwinkel in Nunspeet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)