Informatiebijeenkomst Multiple Sclerose

Foto van auteur

Op dinsdag 20 maart is er een informatiebijeenkomst over Multiple Sclerose en dan met name over vermoeidheid en arbeid. De avond is in het Mercure Hotel aan de Hertsenbergweg 1 in Zwolle en begint om 19.00 uur.

De sprekers op deze avond zijn neuroloog J. de Graaf, ergotherapeut F. Braam, ervaringsdeskundige mevrouw P. Silva en mobiliteit- en reïntegratiecoach mevrouw N. Bokel. Tevens zijn er informatiestands van het Nationaal MS Fonds, de MSVN, USG Restart en apotheekzorg.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naarj.h.de.keijzer@isala.nl of telefonisch tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij het secretariaat neurologie, mevrouw Durkstra telefoon (038) 424 24 58. Toegang is gratis.

Multiple sclerose is een chronische progressief neurologisch aandoening met als symptomen onder andere stoornissen in bewegen en gevoel, waarneming, spraak en vermoeidheidsklachten. Deze stoornissen kunnen in meer of mindere mate beperkingen in de activiteiten van het dagelijks leven veroorzaken (zelfverzorging, huishouding, hobby’s, werk, sport, onderhouden sociale contacten).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)