Uitreiking collectorsitem op Woonevent

Foto van auteur

De lente is voor veel Nederlanders de ideale periode om aan de (her)inrichting van hun huis te werken. WoonEvent 2007 speelt daar van donderdag 8 tot en met zondag 11 maart op in met een boeiende publieksbeurs in de IJsselhallen Zwolle. Op deze beurs vinden bezoekers naast alles op het gebied van huizenaanbod en wooninrichting ook architecten, ontwerpers en decorateurs. Zij geven tips voor het creatief en vernieuwend inrichten van de woning. 

Een bijzondere eyecatcher op de beurs is de Tumbly. De Tumbly is eivormig, vrolijk gekleurd, speels en ergonomisch, voor jong en oud. Een comfortabel poefje van de jonge ontwerper Annet Neugebauer. Speciaal voor tumbly beschilderde de kunstenares Jacky van “Jacky art” 10 Special Edition tumbly’s!

Dit collectorsitem kun je nu winnen. Hoe? Heel simpel. Speel op de stand van Gielsing Wonen de tumbly game, beantwoord de twee vragen en maak de slagzin af.
Aanstaande zaterdag om 14.00 uur wordt de eerste Special Edition Tumbly uitgereikt op de beurs WoonEvent in de IJsselhallen Zwolle op de stand van ‘Gilsing Wonen’ door de ontwerper van de Tumbly Annet Neugebauer. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)