Landstede Studenten Sport & Bewegen in actie

Foto van auteur

Het projectteam SportEve van Landstede Zwolle organiseert dit jaar de voorrondes van het NK Scholierenbasketbal en –voetbal. Ook zal SportEve een groot aandeel hebben in de organisatie van de finales op 8 juni in Amsterdam. Opdrachtgever de Koninklijke Vereniging van Leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO) heeft besloten de succesvolle samenwerking van vorig jaar te prolongeren en uit te breiden.

De KVLO organiseert jaarlijks de NK’s Scholierenbasketbal en Scholierenvoetbal. Alle MBO’s van Nederland kunnen zich inschrijven, per regio worden de voorrondes gespeeld. Op vrijdag 9 maart vinden de regionale voorrondes van het NK Scholierenbasketbal plaats in de Stilohal in Zwolle. Donderdag 15 maart worden de voorrondes van het NK Scholierenvoetbal gespeeld bij CSV ’28 in Zwolle. De winnende teams doen op 8 juni mee aan de finales in Amsterdam. De finales maken deel uit van de Mission Olympic. De deelnemers starten in het Olympisch stadion, van waaruit ze naar alle sportonderdelen (zwemmen, golf, korfbal, voetbal, basketbal, softbal, veldloop etc.) worden begeleid.  

Het projectteam SportEve, bestaande uit studenten van Landstede Sport & Bewegen, tekent voor de gehele organisatie van de voorrondes basketbal en voetbal in Zwolle. Het gehele projectteam zal aanwezig zijn tijdens de finales in Amsterdam, en zich desgewenst inzetten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)