Aanhoudingen voor mishandeling

Foto van auteur

Op de Jufferenwal is in de nacht van zaterdag op zondag 11 maart een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden. De politie had een melding van een vechtpartij gekregen. Toen de politie arriveerde zagen zij hoe de verdachte een 25-jarige vrouw uit Zwolle van achteren belaagde en haar in het gezicht sloeg. Hierop is de man aangehouden. De vrouw deed aangifte van mishandeling.

In dezelfde nacht, eveneens op de Jufferenwel, is ook een 22-jarige man uit Heino aangehouden. Agenten zagen dat er gevochten werd en dat de verdachte een trap tegen het been van een 19-jarige man uit Zwolle gaf en hem tevens stompte in zijn gezicht. De 19-jarige raakte hierdoor gewond aan zijn mond en gezicht. De verdachte ging er vervolgens vandoor, maar kon kort daarna worden aangehouden.

 

Bij een woning aan de Luzacware is in de nacht van zaterdag op zondag 11 maart een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden wegens mishandeling. De man zou eerder die nacht/avond een 44-jarige vrouw uit Zwolle hebben mishandeld in een horecagelegenheid. De twee zijn bekenden van elkaar in de relationele sfeer.