Snuffelcursus voor nieuw vrouwelijk talent CU

Foto van auteur

De ChristenUnie is op zoek naar nieuw vrouwelijk talent. Zij wil vrouwen stimuleren hun talenten te gebruiken, ook in de politiek.

Voor vrouwen die wel geïnteresseerd maar nog niet actief  zijn in politiek, organiseert de ChristenUnie op zaterdag 24 maart in Zwolle een 1-daagse Snuffelcursus.De cursus is thematisch opgezet in 4 ontmoetingen:Ontmoeting met de ander, met een politiek actieve vrouw, met jezelf  en met de ChristenUnie.

In ontmoeting met jezelf wordt het thema ‘zicht op mogelijkheden en belemmeringen’ belicht: Mogelijke verschillen tussen mannen en vrouwen komen aan de orde. Verder werpen deelnemers een blik in de agenda van een politiek actieve vrouw. Ook worden deelnemers geïnformeerd over wat de ChristenUnie als organisatie aan ondersteuning te bieden heeft. En uiteraard is er de ontmoeting met de ander, met elkaar.

De kosten bedragen € 20,-, incl. materialen en lunch. Uiteraard zijn ook niet-ChristenUnieleden welkom. Voor informatie en opgave: 033-4226969 of www.christenunie.nl.