Trendsessie voor de ‘Toekomst van de Democratie’

Zwolle – Welke ontwikkelingen mogen we bij de kiezers verwachten nu de Provinciale Statenverkiezingen voor de deur staan? Wordt het politieke debat nog wel in de raadszaal gevoerd? En hoe zullen de media de besluitvorming beïnvloeden, nu de kranten zich uit de raadszalen terugtrekken en de sociale media in hard tempo oprukken?

Hans Peter Benschop van het Trendbureau Overijssel geeft het antwoord op deze en andere vragen tijdens de Trendsessie ‘De Toekomst van de Democratie’. Naar aanleiding van deze nieuwste verkenning van het Trendbureau Overijssel geeft Benschop een toelichting op de trends en op enkele scenario’s.

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 februari 2011 van 15.00 tot 17.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkplein 15 in Zwolle. Na afloop is er tot 18.00 uur een kort, informeel samenzijn. Als u ook benieuwd bent naar de visie van de inwoners van Overijssel op de democratie, dan bent u van harte welkom.

U kunt zich gratis aanmelden bij de secretaris van het Innovatieprogramma van de gemeente Zwolle, per email: k.van.den.belt@zwolle.nl of telefonisch: 038-4982134 / 4983232.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)