Bigband Allotria meets Martijn Sohier

Zwolle – Op zondagmiddag 13 februari maakt Bigband Allotria een flitsend begin aan een reeks bijzondere concerten. Samen met de veelzijdige trombonist Martijn Sohier speelt Bigband Allotria in Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

poster_allotria_13_februari_2011_470.jpg

Het concert dat Bigband Allotria deze zondag geeft is het begin van een vierdelige reeks concerten waarvoor de Zwolse bigband telkens een gastsolist van formaat uitnodigt. Voor de swingende aftrap van deze serie voegt trombonist Martijn Sohier zich bij de band. Sohier behoort tot de absolute top van de Nederlandse jazzscene en is o.a. lead-trombonist van het ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ en het ‘Dutch Jazz Orchestra’.
Bandleider Herman Nijkamp heeft in de afgelopen jaren samen met zijn zeventien bandleden succesvolle concerten verzorgd en meegedaan aan diverse bigbandfestivals en -concoursen. In 2010 behaalde Allotria voor de tweede keer op rij de eerste prijs in de topklasse vanhet Bigband Concours Hoofddorp. Het Grand Café van Bilderberg Grand Hotel Wientjes is met zijn sfeervolle ambiance de perfecte plek om van een fantastisch bigbandconcert te komen genieten!

Zondag 13 februari 2011,
Bilderberg Grand Hotel Wientjes,
Stationsweg 7, Zwolle

Aanvang concert: 16.00 uur.
Gratis entree

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)