FC Zwolle vergroot maatschappelijke missie

Zwolle – FC Zwolle United is een groot succes, dat weten we inmiddels. De projecten lopen goed, de organisatie is stabiel, dus er is ruimte voor een nieuwe activiteit! Daarom wil FC Zwolle graag een oproep doen aan alle maatschappelijke initiatieven/instellingen/stichtingen e.d. om hun project aan te dragen bij FC Zwolle United en wie weet wordt die van jullie geselecteerd…   

fcz_6.jpg

Uit ideële motieven verzorgt FC Zwolle al jaren activiteiten met een maatschappelijk karakter. Naast de shirtvermeldingen voor KiKa en het Ronald McDonald Huis Zwolle doet de club zeer veel andere maatschappelijke activiteiten. De maatschappelijke missie van FC Zwolle is duidelijk: een ontmoetingsplaats voor alle lagen van de bevolking, waarbij de club sociaal-maatschappelijk van toegevoegde waarde wil zijn voor de regio. In praktijk vallen de maatschappelijke activiteiten van FC Zwolle United onder drie belangrijke pijlers: ‘Sportief Leren’, ‘Altijd in Beweging’ en ‘Zorg & Welzijn’. Op de website www.fczwolle.nl onder het kopje ‘FC Zwolle United – Activiteiten’ zijn de diverse lopende projecten per pijler te vinden.

Maar FC Zwolle wil meer doen! De spelers en staf staan te trappelen om zich weer in een ander project te storten, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Er zijn genoeg mooie initiatieven in de regio Zwolle waar FC Zwolle als club zijnde bij aan kunnen sluiten. Om in aanmerking te komen, moet een project voldoen aan de volgende eisen:
– Het project is bij voorkeur van structurele danwel langdurige aard;
– Het project wordt bij voorkeur ondersteund door de betreffende gemeente;
– Het project vindt plaats in Zwolle of directe omgeving (max. 25 km)
– FC Zwolle speelt een faciliterende rol. Denk hierbij aan het ter beschikking stellen van ruimte, spelers of het geven van een clinic/gastles;
– Het project moet onder een van de genoemde thema’s vallen;
– Het project moet in basis direct bijdragen aan het verbinden van mensen cq bevolkingsgroepen;
– De inzet van FC Zwolle moet een duidelijke toegevoegde waarde zijn voor het project;
– Het project moet de kernwaarden van FC Zwolle United uitdragen: Inspireren, Samenwerken, Betrokken & Sportief.
Voldoet jouw project aan (bijna alle) eisen? Reageer dan snel! Deze unieke kans kun je tot en met donderdag 31 maart benutten.. Het project dat gekozen wordt, krijgt automatisch bericht en wordt via de website www.fczwolle.nl bekend gemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)