Break! viert de krokusvakantie spectaculair met Keizer

Zwolle – Zwolle is alweer aan haar derde editie van Break! toe en ook in de krokusvakantie zal Hedon niet ontbreken in het lijstje van Break! steden. Dinsdag 22 februari vervolgt de reeks van feesten waar muziek, dansen, artiesten en gezelligheid centraal staan. Met toegang tot 16 jaar luidt het motto: 0% alcohol, 100% feest!

Achter de schermen is de Break! crew druk bezig geweest om een hele speciale gast te strikken die jullie allemaal wel kennen. Velen van jullie vroegen erom en daarom is de organisatie blij dat zij hem officieel kan presenteren. Het is niet de koning en ook niet de admiraal, het is de enige echte Keizer!! Op vroege leeftijd was Keizer al bezig met muziek. Zo rapte hij mee op hiphop tracks die hij in zijn jeugd voorbij zag komen. Vanaf zijn vijftiende nam hij zelf steeds vaker de mic in de hand en trad hij geregeld op. Na vele positieve reacties besloot hij zijn eigen teksten te gaan schrijven en een eigen stijl te ontwikkelen. Vandaag de dag is Keizer één van de meest opvallende nieuwkomers in de Nederlandse urban scene.

Kaartverkoop gestart!

Bij de VVV en Videoland in Zwolle haal jij jouw kaarten voor Break in Hedon voor €8,-  in de voorverkoop. De tickets zijn in vergelijking met vorige editie iets duurder geworden, dit komt omdat het bedrag nu inclusief garderobe en administratiekosten is. Aan de deur op de avond zelf kost een kaartje € 9,00.

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt is BREAK! inmiddels zo hard gegroeid dat bij de meeste locaties de maximale capaciteit is bereikt. Dit betekend dat we gaan uitverkopen en dat je dus snel moet zijn met het kopen van tickets. Waar je de vorige keer misschien pas op de laatste dag je kaartje hebt gekocht is de verwachting dat BREAK! de komende editie vroegtijdig uitverkocht raakt. Let op: BREAK! zal haar bezoekers altijd op de hoogte houden via www.needabreak.nl, hier kun je dus ook terugvinden of er wel of geen kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Ga jij gratis naar BREAK!?

De vetste en snelste manier om gratis naar BREAK! te gaan is via de speciale krasactie. Deze kun je vinden op www.needabreak.nl/win en het mooiste van deze actie is dat niet alleen jij kans maakt op gastenlijstplekken maar ook een aantal van je vrienden. Heb je pech en win je geen gastenlijstplekken dan kun je deze alsnog bemachtigen door een uitnodiging naar zoveel mogelijk vrienden te sturen. Mocht een van deze vrienden winnen dan sta jij alsnog met je naam op de gastenlijst.

BREAK met KEIZER 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Dinsdag 22 februari
Open                          : 19:30 uur
Aanvang                     : 19:30 uur
Entree                         : Voorverkoop: € 8,00 (inclusief garderobe en administratiekosten)
                                      Aan de deur: € 9,00 (inclusief garderobe) 
Leeftijd                        : 12 t/m 15 jaar  

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de Videoland en VVV in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)